Als je niet zoekt, krijg je het wel

Het is een buitenkansje. Weekje Andalusië voor weinig. Zon, zee en geen seks. Mijn vriendin os een ex geworden en ik heb even geen zin in een vrouw of vrouwen. “Uw id is bijna verlopen, meneer de Groot,” zegt de douanedame op mijn id kaart. Ik knik bevestigend en bedank haar. Over twee weken krijg ik mijn nieuwe ID kaart. Het is rustig in het vliegtuig. Ik zie drie meiden binnenkomen van mijn leeftijd, zo rond de 28 jaar. Twee gaan in de rij voor mij en een komt naast mij zitten. Het is een lange meid, dat heb ik al gezien, kort blond haar, grote nieuwsgierige donkerblauwe ogen. Een mooie sensuele mond. Een wipneusje. Vrouwelijke wenkbrauwen, licht opgemaakt. Een heerlijke zoetige geur omringt haar. We knikken naar elkaar. “Sevilla?” vraag ik. Ze knikt. Haar reisgenoten kijken meteen nieuwsgierig om. Dat zijn andere types. Ik ruik bij hen al avontuur en seks. Ik weet niet waarom, maar ze komen sletterig over.

Ik kom laat in de middag aan bij mijn verblijf. In de bus ernaartoe zie ik de drie meiden ook. Het appartement is iets luxer dan ik had gedacht. Met een extra slaapkamer is het een uiterst luxe gebeuren. Ik ga even snel boodschappen doen, voordat de winkels hun deuren sluiten.
Na een korte douche zoek een restaurant op en daarna een kroeg. Ik kom om een uur of twaalf weer bij mijn appartement aan. Ik kom de lift uit en zie de dame die naast mij in het vliegtuig zat op de gang zitten, een koffer stat naast haar. Het lijkt of ze gehuild had.
“Wat is er?” vraag ik,
“Het is een andere vakantie dat ik voor ogen heb,” zegt ze half snikkend. Ik frons mijn wenkbrauwen.
“Mijn vriendinnen willen alleen maar neuken en coke snuiven maar geen cultuur,” gaat ze verder.
“Ik heb nog een extra kamer over, kom maar bij mij. Morgen ga ik met de auto naar Sevilla,” antwoord ik.
“Anoek,” zegt ze en we schudden handen.
“Sven,” antwoord ik.
Een glimlach speelt om haar mond, ze stat op en loopt met mij mee.
Ik wijs haar de kamer, en wens haar welterusten.

De volgende ochtend wordt ik wakker, het was een warme nacht en loop naakt naar de badkamer. Ik ben even vergeten dat ik een logee heb. Anoek stat in de keuken een ontbijt te maken, de schat en kijkt verbaasd op. Daar sta ik, naakt met een ochtenderectie.
Ik voel hoe ik van kleur verschiet en loop snel terug naar mijn kamer om een short aan te trekken.
“Ik heb wel vaker een naakte man gezien, hoor,” zegt ze lachend. Ik knik beschaamd, neem een douche en maak gebruik van het door haar gemaakte ontbijt.

“Sevilla, dus,” zegt ze hoopvol. Ik knik en zeg dat ik de huurauto nu ging ophalen. De auto is natuurlijk een SEAT, sportief ding, met airco. Dat is wel handig in het warme weer.
Sevilla is een mooie stad, zeker met Anoek aan mijn zijde. Een lange meid van een meter vijf en tachtig, benen waar geen eind aan kwam, een shirtje die haar buik bloot liet, een korte broek die haar ronde billen duidelijk lieten zien. Daar liep in dan in mijn vale T-shirt, afgeknipte spijkerbroek en sandalen, zonder sokken.
Anoek weet veel over de stad te vertellen, als afgestudeerd historica kan dat ook niet anders. Ook ik weet als onderzoeksjournalist wat smeuïge historische details over deze stad te delen.

We lunchen en genieten van het Plaza de España. Ze omhelst mij opeens en haar lippen raken voorzichtig de mijne.
“Dankjewel,” fluistert ze zwoel.
Laat in de middag rijden we terug naar Matalascañas, naar het appartementen complex.
“Ik ga even douchen en dan kunnen we misschien een hapje eten aan het strand,” stel ik voor. Ze knikt enthousiast en ik duik de badkamer in. Een verkwikkende douche na zo’n broeierige dat is heerlijk. Ik denk aan Anoek, aan haar lijf en de tijd met haar. Mijn pik is hard. Ik ga haar neuken, dacht ik.
Ik droog mij af en sla de badlaken om mijn middel. Ik loop naar mijn kamer en zie dat de deur van haar kamer open staat. Ik kijk naar binnen en zie in het spiegelbeeld haar naakte rug. Een tatoeage siert haar schouderblad. Ze heeft stevige schouders, een slanke taille, strakke ronde billen, haar dijen zien er ook gespierd uit. En die benen, mijn God, die benen. Er kwam geen einde aan.
Ik loop naar de bar en neem en glas water.

“Nou, dan ga ik maar even douchen, “ hoor ik haar zeggen. Ik kijk op en daar staat ze met in haar rechterhand een toilettas, een badlaken. Ze is poedelnaakt. Haar lange slanke lijf laat ze met trots zien.
Haar niet al te grote borsten zijn voorzien van kleine donkere tepels. Hard. Dat zijn ze. Ik verslik me in het water en ze loopt weg. Haar billen wiebelen wulps heen en weer.
Ik kijk omlaag en zie mijn eikel vrolijk door de opening van het badlaken komen.
Snel loop ik naar mijnkamer, ontdoe mij van de handdoek en laat mijn stijve pik vrolijk vieren. Ik streel mijn harde ballen. Ja, ik wil haar neuken. Mijn hartslag gaat als een razende te keer.

Ik kijk op en daar staat ze in de deuropening. Ze loopt op mij af, pakt mijn stijve.
“Laat mij dat maar doen,” hijgt ze in mijn oor. Ze drukt haar lijf tegen mijn naakte lichaam. Mijn pik kruipt omhoog naar haar navel.
“Als je mij op het plein genomen had, had ik dat prima gevonden,” hijgt ze verder, “en terug in de auto, mijn God, ik wilde je zo graag pijpen!”
Ze gaat op bed zetten, likt met haar tong mijn eikel en langzaam schuift mijn lul in haar geile mond. Ze pijpt me langzaam maar zeker. Haar warme mond, zuigt zicht vast aan mijn harde lul. Ik kreun, ik kan niet anders.
Ze valt naar achter, kruipt verder het bed op, spreidt haar benen. Haar vingers strelen haar vagina, haar natte bolle vagina, een streepje donkerblond schaamhaar siert haar venus heuvel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *